Situl prezent este consacrat picturii, desenului, sculpturii, ceramicii, tapiteriei, emailului pe marcile postale. Scopul acestui site necomercial este de a pune la dispozitia colectionarilor interesati: informatii utile referitoare la noile aparitii, spatiu pentru anunturi gratuite, club filatelic pe Internet, conexiuni utile si comentarii de actualitate. Pe sit exista multe pagini si referinte la marcile postale romanesti, de regula in limba engleza.

Lady in Blue, by Gainsborough

Aceasta pagina a fost creata si este intretinuta de dl. Victor Manta, un filatelist elvetian care colectioneaza marci postale din frageda tinerete. El manifesta un interes deosebit pentru tema "Pictura si arta pe marci postale" de aproape 45 de ani. El a fost un timp indelungat membru al Uniunii Asociatiilor Filatelistilor Elvetieni si al Asociatiei Filatelistilor Romani. In anul 2000 situl prezent a a fost distins cu premiul "3-Star Site", conferit de Federatia Internationala de Filatelie (FIP). In anul 2001 Dl. Manta a creat Philatelic Webmasters Organization.

Swiss Phil. Union Logo
 
Venice, by Guardi

FISIER DE DATE GRATUIT

  Pentru informatii referitoare la o baza de date si o lista de inventar "Pictura si arta pe marci postale" presati pe butonul Incarcare BD. Trimiteti va rog comentariile Dv. prin e-mail clickind acest câmp (eliminati sppam din adresa) sau folosind formularul de Feedback.

The Lovers, by Chagall

Deoarece aceasta pagina contina multa grafica, rezolutia minima a ecranului este de 1024 * 768, cu 65536 culori.

Va cerem scuze ca, din lipsa cronica de timp, acest subsite este adus la zi mult mai rar decat cea in limba engleza.


Created: Dec. 1996. Revised: 03/21/2009. 
Copyright 1996 - 2009
by Victor Manta, Switzerland. 
All rights reserved worldwide
.
Site's Banner